Politikë

Vuçiq: Askush nuk po na ofron një ndarje

Presidenti serb, Aleksandar Vuçiq ka thënë se askush nuk është duke i ofruar asgjë sa i përket çështjes së Kosovës.

“Askush nuk po na ofron një ndarje, askush nuk po na ofron asgjë. Ata nuk do të na japin asgjë”, tha ai pasi u pyet nga gazetarët se nëse emisari amerikan për dialogun, Richard Grenell e kishte siguruar Serbinë se do të hiqej taksa dhe se aa do t’i kërkohej diçka në këmbim, por edhe rreth asaj se a është folur për ndarje.

“Më duhet kohë për të reflektuar mbi bisedën me Richard Grenell dhe për të parë se çfarë mund të bëjmë më tej”, ka shtuar ai.