PistaNews

LajmeT'rejat n'trend

Shqipëria mban ‘Shën Llazarin’ për vete, edhe pse i’a kishte premtuar UNESCO’s

Piktura do t’i dhurohej UNESCO me rastin e 60 vjetorit të anëtarësimit të Shqipërisë në këtë organizatë. Ikona “Ngjallja e Shën Llazarit” sapo ishte restauruar dhe nga qeveria u mendua të bëhej dhuratë. Tani qeveria vendos që piktura të qëndrojë...

Lajme

Sulmohet fizikisht Prokurori në Prizren

Zyra e Kryeprokurorit të Shtetit njofton opinionin se gjatë ditës së sotme është sulmuar fizikisht prokurori i Departamentit të Përgjithshëm në Prokurorinë Themelore në Prizren, Atnor Skoro. Prokurori Skoro ka përfaqësuar sot në gjykatë një aktakuzë në cilën ka qenë...

Lajmet kryesore

PZAP hedh poshtë ankesën e NISMA’s

Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa – PZAP, në seancën e mbajtur më 30.10.2019, ka shqyrtuar ankesën: Anr.380/2019 e 28.10.2019 të paraqitur nga subjekti politik NISMA-AKR-PD, me seli në Prishtinë, kundër vendimit të Komisionit Qendror të Zgjedhjeve (KQZ) – Divizionit...

1 2 374
Page 1 of 374