PistaNews

Lajme

Shefja e BE’s në Kosovë u kërkon autoriteteve sigurimin e arsimit cilësor

Rumania mbështet dialogun dhe domosdoshmërinë e sigurimit të një marrëveshje në përputhje me vlerat themelore të BE's, tha shefi i Zyrës Ndërlidhëse të Rumanisë në Prishtinë, Daniel Onişor. Sipas tij, prioritet i Presidencës Rumune të Këshillit të Bashkimit Europian, është...

PistaFact

Debati i Madh

Presidenti francez, Emannuel Macron, u mbështet për muri, kur grupi qytetar i ‘jelekverdhëve’, po bënte protesta, të cilat rrënuan Francën për disa javë rreshtë. Të pakënaqur më rritjen e çmimit të naftës, qytetarët francez, për disa euro-cent, do të nisin...

Lajme

Magjistralja Prishtinë – Ferizaj vështirë e kalueshme

Magjistralja Prishtinë – Ferizaj është shumë vështirë e kalueshme. Kjo rrugë kalohet vetëm vijave (‘kanaleve’), të cilat janë krijuar nga qarkullimi i veturave. Rruga nuk duket se është mirëmbajtur nga kompanitë përgjegjëse për mirëmbajtjen e rrugës....

1 373 374
Page 374 of 374