Lajmet kryesore

Lajmet kryesore

KQZ në pritje të pranimit të vendimit të Gjykatës Supreme për numërimin e votave të diasporës

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve pohon se janë në pritje të pranimit të vendimit të Gjykatës Supreme për numërimin e votave të diasporës. “Ne do të presim që ta marrim vendimin, për të parë të gjithë përmbajtjen, dhe do t’iu mbajmë...

Lajmet kryesore

PZAP hedh poshtë ankesën e NISMA’s

Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa – PZAP, në seancën e mbajtur më 30.10.2019, ka shqyrtuar ankesën: Anr.380/2019 e 28.10.2019 të paraqitur nga subjekti politik NISMA-AKR-PD, me seli në Prishtinë, kundër vendimit të Komisionit Qendror të Zgjedhjeve (KQZ) – Divizionit...

1 2 50
Page 1 of 50