PistaFact

Lajmet kryesorePistaFact

Kosova – zgjedhjet – energjia…

Autor: Abdullah Begolli, inxh.i dipl.i termoenergjetikës "Ismail Kadare, më 26 gusht 1998, i është drejtuar Presidentit francez me një letër në të cilën i shkruan të bëjnë ç’mos të shpëtojnë popullin shqiptar nga gjenocidi i paralajmëruar serb. PRESIDENTI I REPUBLIKËS...

PistaFact

Moralizimi i një momentumi kalkulativ!

Një dorëheqje pa definicion! Të frikësuar nga tingëllima, pothujase të gjitha subjektet, rezervohen t’i japin një cilësim, nëse veprimi i Ramush Haradinajt qe një vepër morale apo një ambalazh me etiketë emocionale për ta hedhur në tregun elektoral?! Kur nisi...

PistaFact

Hipokrizia e një moralizimi!

Pse në Kosovë nuk japing dorëheqje?! Për një fakt të thjeshtë, të fshehur nga të gjithë. Sepse, në Kosovë ka vetëm pushtet dhe pas saj asgjë! Përtej pushtetit politik shtrihet një hapësirë e tërë e asgjësë. Ata që sot moralizojnë...

1 2 8
Page 1 of 8