Shëndetësi

LajmeShëndetësi

97 përqind fëmijëve të kontrolluar u rezultojnë mbeturina plastike në organizëm

Studimi bazohet në analiza të bëra në periudhën 2003-2017, thotë DW, dhe rezultati është alarmues. Një pjesë e këtyre grimcave...

1 2 7
Page 1 of 7