Shkencë

LajmeShkencë

Zbulohet portreti i paraardhësit të njeriut që jetoi 3.8 milionë vjet më parë

Paraardhësi i përket specieve njerëzore Australopithecus anamensis dhe ngjason me majmunin. Shkencëtarët e kanë quajtur një ikonë të evolucionit njerëzor....

1 2 5
Page 1 of 5