PistaFact

Ekskluzive/ Intervista e plotë me Kryetarin e Kuvendit, Kadri Veselin

Në një intervistë ekskluzive për Pista.News, Kryetari i Kuvendit dhe i PDK’së, Kadri Veseli, flet për herë të parë çfarë u bisedua me Ndihmësekretarin amerikan, cila ishte kërkesa e prerë e tij dhe çfarë vendimi do të marrë Veseli përballë kësaj situate të bllokuar politike?