T'rejat n'trend

Këshillë shkencore për të gjithë pushuesit në bregdetet me prani të lartë të pulëbardhave!

“Në çast, një ditë e këndshme në plazh shndërrohet në një makth Hitchcockian të ulërimave dhe flakërimit të krahëve. Para se viktima të kuptojë se çfarë i goditi ata, sallami i tyre nuk është më”.

Tani shkencëtarët kanë gjetur mënyrën si të mbroheni nga sulmet e pulëbardhave kur jeni duke ngrënë; thjesht, ua ngulitni sytë!

“Ne zbuluam se ato kanë më pak të ngjarë t’i afrohen ushqimit kur vërejnë se po i shihni,” tha për ‘The Guardian’ Madeleine Goumas, një studiuese pasuniversitare./Pista.News