Sport

Krejt salltot i shkojnë huq!

Sistemi VAR e ka ndryshuar krejtësisht futbollin, pasi tashmë çdo gol festohet me ankthin dhe frikën se mos
anulohet.

VAR është bërë protagonist edhe ditën e sotme, pasi ka anuluar një gol në derbin e Australisë mes Melbourne Victory dhe Melbourne City. Ajo çfarë ishte e veçantë në këtë gol të anuluar ishte festa e pabesueshme e Kamsoba.