Show

Kur bukuria çlironte aromën e natyrës/ Femrat që zbukuruan shekullin e kaluar

Femra të bukura në ditët e sotme janë të shumta në numër, kryesisht për shkak të ndërhyrjeve kirurgjikale.

Kur bëhet fjalë për gratë e së kaluarës, për dallim nga koha e sotme, pamja e tyre ishte, pa dyshim, kaq origjinale.

Po ju prezantojmë me femrat më të bukura të shekullit të kaluar.

Lina Cavalieri- Një këngëtare e famshme italiane e operas, imazhi i së cilës dhe figura mund të shihej kudo – nga paketimi i sapunit deri tek kartolinat.
Cleo de Merode- Një balerinë franceze që fitoi çmimin “Mbretëresha e Bukurisë” në konkursin e parë “Top Beautiful Somen” të organizuar në 1896.
Maude Adams- Një aktore amerikane që arriti famën duke luajtur rolin e ‘Peter Pen’ në një prodhim në Broadway.
Maude Fealy- Një aktore amerikane, e vlerësuar dhe përfolur mjaft për bukurinë e saj
Maria, Mbretëresha e Rumanisë- Mbretëresha e fundit e Rumanisë, shumë e popullarizuar në mesin e njerëzve të saj dhe në mbarë botën.
Carolina Otero- E njohur si “E bukura”, Carolina ishte një balerin dhe këngëtare franceze që ishte jashtëzakonisht në shumë vende.
Anna May Wong- Ylli i parë kinez, i filmit amerikan në Hollywood