Focus

Turistët nuk respektojnë viktimat e Çernobilit/ Sikur të pozosh zhveshur në kampin e Aushvicit!

“Është si të shkosh në Aushvic e të bësh foto lakuriq”.

Suksesi i serialit më të ri të HBO, “Çernobil”, ka bërë që në qytetin e braktisur të shtohen shumë turistët.

Qyteti i shkatërruar dhe i braktisur nga shpërthimi reaktiv ka qenë gjithnjë tërheqës për turistë, por tani janë shtuar shumë.

Megjithatë, shumë prej turistëve të sotëm, po qortohen për mungesë respekti ndaj viktimave për mënyrën se si bëjnë fotot.

Modelja duke parë qytetin e braktisur, të pushtuar nga bimësia
Karuseli i famshëm i braktisur