Shëndetësi

Ushqimet që përmirësojnë problemin e anemisë

Duhet të keni kujdes në atë që hani për të zgjidhur problemin e mungesës së hekurit në gjakun tuaj.

Këto ushqime janë të pasura me hekur dhe prandaj duhet t’i përfshini ato në dietën tuaj:

Anemia shkakton lodhje dhe ul produktivitetin në punë. Është e keqe për gjendjen e plotë shëndetësore dhe duhet luftuar. Sigurohuni të pini lëng hithrash që janë të shkëlqyera për këtë problem
Dredhëzat janë të pasura me vitaminë C.
Orizi i murrmë është i pasur me fibra që ndihmojnë në eliminimin e toksinave nga trupi. Po ashtu posedon hekur që ndihmon në luftimin e anemisë.