Show

Veshjet që shkëlqyen yjet në tepihun e kuq të ‘Venice Film Festival’

“Venice Film Festival”, i cili shënoi hapjen në datën 28 gusht do të vijojë për më shumë se një javë.

Në tapetin e kuq parakaluan një sërë aktorësh të njohur të cilët kanë shkëlqyer me veshjet e tyre.

Rooney Mara
Sara Sampaio
Penelope Cruz
Kristen Stewart
Zazie Beetz
Madisin Rian
Sienna Miller
Nicholas Hoult
Steven Soderbergh, Meryl Streep dhe Gary Oldman
Brad Pitt